SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås IF Fotboll
Fotboll

Insatser som medlem och förälder

Som medlem i Ås If förväntas man vara bekant med och följa Ås IFs värdegrund och andra ställningstaganden och styrdokument. Se vidare under dokument; Medlemsinfo. Era lag ska gå igenom värdegrunden och annan viktig information med er. Hör av er till ert lags lagledare eller en ledare om det är något ni saknar. 

 

Föräldrar är viktiga i lagbyggandet kring barnen och alla ledare för lagen upp till 16 år är föräldrar. Förutom det hjälps alla medlemmar/föräldrar åt för att hålla våra fina planer och andra utrymmen på Hovängen i gott skick. Varje lag har en vecka var att städa Hovängen, omklädningsrum, kansliet och domarrummet vid ett tillfälle den aktuella veckan. Se vidare under Arenan Hovängen.  

 

Det kan tillkomma uppgifter under säsongen som behöver göras. Under 2021 har som exempel insatser behövts för att måla fikaboden och att dra bort grenar från avverkning i samband med att man gjorde plats för vår nya konstgräsplan. 

 

Vi har vår egen fotbollscup, Åscupen, återkommande varje år där alla, både föräldrar och äldre ungdomar, behövs på något vis. Det kan vara i planeringsgruppen, som funktionär, bakning, fikaförsäljning, domarvärdar eller parkeringsvärd. Se mer under Åscupen

Vi har även en återkommande futsalcup för de äldre lagen i november/december - ICA MAXI futsalcup i Jämtkrafthallen. Läs mer under ICA MAXI futsalcup.

Ås IFs fotbollssektion är en av flera sektioner i Ås IF. Alla utför sina uppdrag ideellt. Vissa uppgifter är ålagda sektionen och vissa uppgifter är föreningsarbete som måste utföras för att föreningen ska fungera. I vår strävan att få delaktighet i föreningen så har vi skapat en modell för att föreningsuppgifter ska fördelas ut på lagen i ett rullande schema. Modellen kommer att testas fram till 2025 och därefter utvärderas. 

Vi inför även arbetsgrupper för vissa områden (bland annat arbetet med sponsorer). Vi behöver hjälpas åt med idéer och resurser för att vara mer effektiva. Vi tror även att det är roligare att göra saker tillsammans och vara delaktig. 

 

 
Våra huvudsponsorer