SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås IF
Fotboll

Vädret
booked.net
Välkommen till Hovängen!

ÅS IF hemmaplaner finns på Hovängen. Vi har två 11- 11 planer naturgräs (en 11 - 11  konstgräs under uppbyggnad klar våren 2022?!), och en 7-7 plan naturgräs, och en 5-5 samt en träningsyta "Björnvallen".

 

I kansliet finns omklädningsrum för alla spelare, våra egna liksom gästande lag.

Kansliet används också som möteslokal för alla lag. Och det är här som vi främst genomför alla våra utbildningar.

 

Adress:          Nyhemsvägen 3

                       836 94 Ås 

 

Karta:             Hovängens Idrottsplats 

Kordinater:    63.248882449346596, 14.572125058217349

 

Välkommen!

Riktlinjer för användande av omklädningsrummen på Hovängen

Ås IF har nu nyrenoverade onklädningsrum som vi kan erbjuda våra gästande lag samt hemmalag vid matcher. Men det räcker inte alltid med bara två omklädningsrum. 

Det är därför beslutat i fotbollssektionen att vid flera matcher samtidigt är det det äldsta laget som har förtur till omklädningsrummen. Övriga hänvisas till JK hallen där vi också har möjlighet att nyttja deras omklädnignsrum. 

Vid sammadrag då det är flera lag inbjudna hänvisar vi till JK-hallen pga Covid-19 där det finns möjlighet att dela upp sig i flera rum. Det finns även möjlighet för något lag att använda de på Hovängen om de är lediga. 

Håll koll i match och planbokningen inför match. 

 

I och med renoveringen finns det även tillgång till 3 toaletter, varav en är handikappanpassad, i kanslibyggnaden för publik mfl. 

 
Våra huvudsponsorer