SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås IF Fotboll
Fotboll

ÅS IF-MODELL FRÅN KNATTE-SENIOR

Alla föreningar bör ha en manual eller en beskrivande modell för hur dess verksamhet ska bedrivas, vilka värderingar som ska finnas i den och vad den syftar till. ÅS IF FOTBOLL - modell, vår manual för hur vi vill utbilda våra fotbollsspelare samt vilka värderingar vi har att förhålla oss till under utbildningens gång. 

 

ÅS IF FOTBOLL - modell ska fungera som en röd tråd i verksamheten vilken gör hela målbilden tydlig redan från första dagen. Det underlättar om du från början vet vart du ska, det blir mycket svårare när du måste försöka lista ut det under resans gång. Hur vi tar oss till målet, alltså på vilket sätt är minst lika viktigt som att vi kommer dit.

 

Det finns många olika modeller och vägar inom fotbollens värld, många olika inriktningar, ideologier och arbetssätt, i denna modell presenterar vi vårt sätt. Modellen kommer hjälpa dig att forma miljön kring träningsgruppen på ett sätt så att ÅS IF verksamhetsidé, policys och riktlinjer finns med hela vägen under spelarutbildningen.

 

ÅS IF Fotboll vill att alla tränare, spelare, medlemmar och föräldrar kring barn och ungdomsverksamheten ska förhålla sig till verksamheten utifrån denna modell. Det blir därför viktigt att alla ledare, spelare och föräldrar känner till och utbildas i och informeras om ÅS IF FOTBOLL – ”modellen”.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT ÖPPNA ÅS-IF MODELL FRÅN KNATTE-SENIOR

 

KLICKA HÄR FÖR ATT ÖPPNA SPELARUTBILDNIGSMATRISEN

 
Våra huvudsponsorer