SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås IF
Fotboll Ungdomsdomare

Välkommen till Ås IFs ungdomsdomarsida
Ungdomsdomare

Välkommen som ungdomsdomare!

 

Vi utbildar årligen egna domare för matcher i spelformerna 5 mot 5 och 7 mot 7. Vi har varje år ett stort intresse och det är vi jätteglada för. 

 

På alla våra matcher har vi domarvärdar som ska finnas till hands och stötta domarna under matchen.

 

Precis som vi utbildar våra spelare och ledare i Ås IF så får våra domare en utbildning. Vi vill att ni ska fortsätta att döma så länge som möjligt. 

 

Det är viktigt att vi vuxna runt omkring fortsätter att visa vårt stöd och att ni känner er trygga! 

Kom ihåg att även om ni fortfarande lär er och kanske gör misstag, så är det ert beslut på planen som gäller. 

 

Utan er - ingen match!Håll koll på JHFFs hemsida för planerade domarutbildningar i deras regi. Enligt uppgift från dem kommer en utbildning i Futsal att hållas i november. 

 

Tack för denna domarsäsong!
2023-11-26 18:00

Tack för era svar i utvärderingen! 

Det är mycket värdefullt. 

Några har visat intresse för att döma fotboll i spelformen 9 mot 9, vilket innebär att gå en utbildning hos JHFF i mars. Se länk

 

Gå in och anmäl er där!  (ni som fyller 15 år 2024)

 

Vår egen utbildning för 5 mot 5 och 7 mot 7 ges igen i vår, förmodligen i maj 2024. Vi återkommer med mer information om det när det närmar sig. 

 

 

 

Ny rutin för domarkvittenserna
2023-05-30 19:24

Hej

När ni ungdomar har dömt en match eller sammandrag och har fyllt i domarkvittensen för ersättningen så ska ni från och med nu fota av och maila in domarkvittensen till kansliet, istället för att lägga den i postlådan. 
Någon av ledarna vid matchen skriver under domarkvittensen.

Vi har uppdaterat domarkvittenserna med tydligare instruktioner om hur ni ska fylla i de och där står också all information och mailadress dit ni ska maila kvittensen. Den finns bifogad om ni vill se hur den ser ut.
Vi kommer byta ut de gamla dokument mot de nya i domarrummet inom kort. Tills vidare går det bra att använda de gamla dokumenten.

Gäller matcher/sammandrag 5 mot 5 och 7 mot 7.


Lina
Kassör fotbollen

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
 
Våra huvudsponsorer