SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås Idrottsförening
Välkommen till oss!

Välkommen till Ås IF!
Svensk idrott har enats om Strategi 2025 och nu pågår en resa mot en mer välkomnande idrott
där så många som möjligt idrottar så länge som möjligt. Ås IF vill självklart vara en del i
denna resa. Vi tror att en väl förankrad värdegrund är en viktig del för att lyckas. Vi vill vara
en stark och levande förening som tar vara på människors engagemang och inspirerar till
delaktighet. Samtidigt som vi också vill vara en förening som jobbar för trygga idrottsmiljöer
och jämställdhet.
 

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!

 

Här kan du ta del av Ås IFs medlemsbrev.

Loppis för Ås IF konstgräsplan öppnar 24/7
2024-07-21 12:38

Hej alla medlemmar!

På onsdag 24/7 öppnar Sems sommarcafé igen och nytt är att vi kommer att ha loppis där alla intänkter går direkt till Ås IF. Vi vill stötta bygden och klubben och hoppas att ni vill hjälpa till  genom att skänka hela, fina och rena saker som du tror att någon annan kan ha nytta av.

Om du vill skänka grejer till loppisen så kan du komma förbi och lämna till oss på plats. Vi är där och fixar from måndag 22/7. Vill du att vi hämtar grejer så hör av dig till Flisa Ravald på 0705131193 så ordnar vi det. Öppettider för loppis och café hittar ni på Facebook och Instagram @sems sommarcafé 

Heja Ås! 

/Elsa Arnesson och Flisa Ravald

Ås IF kansli sommarstängt v 28-29 samt 31-32
2024-07-03 22:17

Mimmi finns på plats v 30!

 

Ås IF huvudstyrelse önska alla medlemmar en fin sommar!

Vi i huvudstyrelsen vill informera Ås IF medlemmar om det aktuella läget med Konstgräsplanen
2024-06-26 22:38

Projektet med konstgräsplanen startades 2019 och har drivits av en gruppering inom fotbollssektionen. Arbetet har flutit på fint fram till upptäckten av blålera då det uppstod oförutsedda utmaningar i markarbetet vilket inneburit förseningar och fördyringar.

 

Nu står vi i ett läge då vi måste säkerställa att konstgräsplanen är klar senast till årsskiftet. Detta då vi riskerar att inte få ytterligare uppskov av Allmänna Arvsfonden som är vår huvudfinansiär till projektet. Läget är prekärt så till vida att om inte planen färdigställs kan vi komma att bli återbetalningsskyldiga.

 

I mitten av juni fick vi skriftlig information från Allmänna Arvsfonden om att vi måste färdigställa konstgräsplanen och inkomma med en slutrapport under augusti månad. Om vi inte kan färdigställa planen måste vi senast den 15 augusti lämna en rapport om vad ytterligare förseningar beror på. Om konstgräsplanen inte byggs klart och slutrapport inte levererats så kommer vårt ärende att överlämnas till Kammarkollegiet som utreder frågan om ett eventuellt återkrav.

 

I och med rådande situation och att huvudstyrelsen är ytterst ansvarig för föreningens ekonomi så har vi beslutat att ta över ansvaret och färdigställa konstgräsplanen tillsammans med fotbollssektionens Konstgräsgrupp. 

 

Huvudstyrelsen förstärker arbetet med två projektetgrupper, en som tittar på vilka kostnader som eventuellt går att kapa och vilka som går att skjuta upp och en grupp som letar möjligheter till att snabbt få in mer pengar, dels genom att söka ytterligare ekonomiskt stöd från befintliga sponsorer, sökbara bidrag samt lån av såväl kommunen som banker.

 

Slutligen har vi också möjlighet att tillskjuta medel från föreningens kassa, men vi vill såklart ha så liten påverkan som möjligt på verksamheten.

 

Vi kommer fortlöpande att informera våra medlemmar om hur arbetet fortskrider och vi tar tacksamt emot alla tips om tänkbara sponsorer och donatorer!

 

*För tips om ekonomiska medel, kontakta Gustav Grimbe på mobilnummer 0708514911

 

Huvudstyrelsen genom ordförande Ragnar Fredholm

Uppstart Ås IF Ungdomssektion 31/5
2024-05-19 20:38

Sprid detta till era ungdomar i sektionerna och hemma!

En dag för Unga Ledare den 5/5 på Hotell Östersund
2024-04-29 21:55

Tillsammans med RF SISU bjuds du som är intresserad av att engagera dig som Ung Ledare inom Ås IF till en utbildningsdag tillsammans med andra unga ledare från länets föreningar!

 

Ledare i våra olika sektioner, sprid detta till ungdomar mellan 13-20 år!

Nyheter från vår verksamhet
 
Våra huvudsponsorer