SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås Idrottsförening
Välkommen till oss!

Jämtkrafthallen

För drift och underhåll ansvarar ett bolag som ägs på lika delar av Ås-IF, Trångsciken-IF, Östersunds-GIF och Södra Norrlands Friidrottsförbund, Allianshallen i Ås-AB. Detta bolag drivs ideellt utav ledamöter från varje delägarförening.

 

Jämtkrafthallen ägs av Krokoms kommun. Hallen är i första hand till för att möjliggöra idrottsträning för skolorna i Ås och Sånghusvallen på dagtid och delägarnas idrottsverksamhet kvällstid och på helgerna.

 

På grund av tidigare dåliga erfarenheter efter uthyrning av hallen till privatpersoner och svårigheter kring ordningsregler och ansvar för uthyrning utanför föreningarnas idrottsverksamhet finns det ett beslut taget om att inte hyra ut hallen till privatpersoner.

 

Vill man boka hallen för träning utöver ordinarie träning enligt schemat nedan kan man höra av sig till info@jamtkrafthallen.se

Tiden på vardagar mellan kl 07:00 - 16:00 förfogar skolan över. Föreningarnas ordinarie träningar som ligger på skoltid är överenskomna med skolan.

 

 

Schema för träning i Jämtkrafthallen för HT2023-VT2024

 

Inbokade helger i Jämtkrafthallen

 

 

Plan- och Hallschema för fotbollen finns under Fotboll Arenan Hovängen 

 
Våra huvudsponsorer