SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås IF
F10 Fotboll

Välkommen till hemsidan för flickor födda 2014

Vi är drygt 20 tjejer från Ås, Sånghusvallens och några andra skolor som lirar fotboll tillsammans. Under sommarsäsongen erbjuder vi två träningstillfällen per vecka och spelar matcher i form av sammandrag (flera matcher samma dag) eller fristående.

 

Ännu vet vi inte vilka dagar som gäller för träningar och matcher under säsongen 2024, men fyller på med aktiviteter i lagets kalender i SportAdmin allt eftersom.

 

Vill ni vara med och spela fotboll med oss? Kontakta gärna våra ledare eller Anmäl dig här.

 

 

Äntligen fotboll igen!
2024-04-14 18:29

Nu är det äntligen dags för fotbollsträning igen! Måndag den 15/4 smygstartar vi första träningen, kl. 18.00-19.15 på Byskogens grusplan. Ta gärna med dina kompisar, oavsett om de varit med tidigare eller vill testa för första gången. Måndagen därpå, den 22 april, kör vi igång säsongen på riktigt med kick off och föräldramöte i Sem småskola. Mer info kommer i kallelsen.

 

Säsongen

I år är det dags för tjejerna att prova på 7-mannaspel. Den nya spelformen innebär en del förändringar mot tidigare, med inkast, straffsparkar m.m. Vi följer Ås IF-modellen och lär oss tillsammans. Läs gärna mer om modellen på Ås IF:s hemsida.

 

Ett lag är anmält till seriespel, mer info kommer längre fram men i år kan det bli aktuellt med enskilda matcher på vardagar och inte bara vid sammandrag. Vi ser även fram emot att spela några cuper, bl.a. Lilla Storsjöcupen och vår egna Åscupen. Mer info kommer längre fram.

 

Föreningskläder 

För dig som är intresserad av föreningskläder finns info och beställning via hemsidan, men även möjlighet att prova i JK-hallen den 17/4 kl. 18-20. Den 1/5 är det loppis på samma ställe, ett perfekt tillfälle att skänka bort urvuxna kläder och hitta andra som passar istället.

 

Hjälpledare

Anni (Clara), Kalle (Alva), Ralf (Flora) och Anna (Tuva) fortsätter som tränare i år men vi hoppas att övriga vuxna kring laget vill stötta upp som hjälptränare då och då. Det är jätteroliga kvällar men vi har inte alltid möjlighet att vara på plats och uppskattar de tillfällen fler vuxna hakar på träningarna. Pelle (Lo) fortsätter som lagledare även denna säsong och Erik (Agnes) håller koll på ekonomin.

 

Kommunikation 

Inför varje träning och match skickas en kallelse via Sportadmin. Via appen går det att se alla planerade aktiviteter, besvara gärna kallelserna så att vi kan planera träningar och matcher så bra som möjligt. Tidigare har vi även använt en supertextgrupp för kommunikation kring laget, anslut till gruppen via länken om du inte redan är med. https://getsupertext.com/dela/uqxpaxvcfz

 

Arbetsgrupper

Ås IF är en snudd på helt ideell förening med massor av verksamhet igång som vi alla ska vara stolta över att vara en del av. För att kunna bedriva och utveckla verksamheten behöver vi alla hjälpas åt och ni har tidigare fått utskick om arbetsgrupper inom fotbollssektionen. Genom att fördela uppgifter på olika grupper som bemannas med en representant från varje lag bygger vi en hållbar och positiv organisation - och dessutom egna nätverk. Inga förkunskaper krävs och tanken med grupperna är förutom att det blir skoj och att vi lär oss av varandra, även att arbetsinsatsen blir liten för varje person och på så sätt håller i längden. Vårt lag behöver just nu representanter till marknads- och sponsorgruppen. Hör av dig till Pelle (0705813332) för mer info.

 

Gräsruset & Loppis 1/5

Den första maj sluter föreningens fotbollsgäng upp och startar säsongen tillsammans med Gräsruset. Alla lag springer en slinga för att samla in pengar till färdigställande av konstgräsplanen. I JK-hallen är det loppis dit du kan skänka urvuxna Ås-kläder eller hyra eget loppisbord, perfekt för säsongsbytet. Se mer info i inbjudan på hemsidan och hör av dig till om du eller någon du känner vill vara med och bidra som sponsor.

 

Varmt välkommen till en ny säsong med våra härliga tjejer, tveka inte att höra av dig till någon av oss om det är något du funderar på!

 

Vi ses på plan! 

 

Glada fotbollshälsningar,

Anni, Ralf, Kalle, Pelle och Anna

Roligt och lärorikt första sammandrag
2022-05-28 15:25
10 glada Ås-tjejer efter säsongens första två matcher

På ett blåsigt Torvallen i Ope mötte vi två lag från Ope IF i säsongens första sammandrag. Alla tjejerna kämpade superbra i vinden och vi hade en riktigt rolig förmiddag!

 

Nu är säsongen igång på riktigt och kommande sammandrag syns i aktivitetslistan (observera att ändringar kan komma). Ett tips är att ladda ned Sportadmin-appen för att enkelt se vad som är på gång och svara på kallelser.

 

Tack alla tjejer för en härlig fotbollsdag och superbra jobbat!

 

Glada fotbollshälsningar från Anni, Ralf & Anna

Nu kör vi igång med fotboll för tjejer födda 2014
2022-05-03 20:43

På onsdag den 18/5 kör vi i gång. Kl 17-18 på Hovängen. 

Varmt välkommen! Kom som du är. Ta gärna med en kompis. Vi ses! 

 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
 
Våra huvudsponsorer