SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås Idrottsförening
Skidor

Planering för juniorer och seniorer på Cup och SM tävlingar 23-24

Här ligger planen för säsongens tävlingar för ledare och aktiva.

Man fyller i som aktiv och ledare på det man ska delta på.

 

Ledare och aktiva plan Cuper + SM.xlsx

Planering för tävlingar säsongen 22-23

Snart är det dags! Här finns en planering för säsongens tävlingar, som kräver resa. Åkare går in och fyller i vilka ni vill åka med på. För Ledare finns förslag på ansvariga och ni fyller i vilka fler ni kan delta på. 

 

Tävlingsplanering 22-23

Planering av säsongen 21-22

Här finns en planering för tävlingar under säsongen. Ni juniorer ska gå in och markera de ni tror ni ska delta i, så kan planeringen inför säsongen fortsätta. Här finns också förslag på ansvariga.

Tävlingsplanering 21-22

Information
Ås IF är en växande förening som önskar bedriva en långsiktig verksamhet för juniorer och i framtiden även seniorer. I föreningen skall det, precis som i ungdomsverksamheten, finnas plats för alla oavsett ambition och färdighet. Målsättningen är att Ås IF skall kunna erbjuda alla aktiva en bra verksamhet som den aktive känner sig stolt över att vara delaktig i. Föreningen, sponsorer och de insatser som görs av både föräldrar och aktiva, skapar förutsättningar för att kunna stödja dem som ingår i denna verksamhet. För att förtydliga och reglera denna satsning från föreningens sida och vilka motprestationer som krävs av respektive aktiv, har skidsektionen fattat beslut om att skriva ett avtal med de aktiva som ingår i juniorsatsningen.
Åkaravtal junior
Ingen information ännu.
 
Våra huvudsponsorer