SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås Idrottsförening
Skidor

Information
Till Ås IF skidor är man välkommen på skidträning från 9 års ålder och upp till juniorålder. De grupper som räknas som ungdomar är mellan 9-16 år. De delas in i mindre träningsgrupper. Vi tränar på barmark från september fram till snön kommer och sedan på snö i Ås eller på Östersunds skidstadion fram till april.
Föräldrar ställer upp som tränare och Du som förälder är också välkommen att vara med och delta i barnens träningar. Under säsongen arrangeras några läger och klubben deltar i många tävlingar samt arrangerar egna. 
 
Klubben har skejtskidor och rullskidor att låna ut till träningarna. 
 
Samling: Måndagar och onsdagar 18.30-19.45 
 
Kostnad: Medlemskap i Ås IF och en träningsavgift till skidsektionen.
 
Information: Under gul rubrik ”Träningsgruppen- schema” finns samlingsplats, innehåll och ansvarig ledare för varje träningspass.
 
Covid-19

Vi strävar efter att behålla verksamheten i vår uteidrott, samtidigt som vi noga följer de råd och riktlinjer som finns. För att försäkra oss om att vi gör så mycket vi kan ska vi:

  • Träna utomhus med övningar där vi undviker närkontakt.
  • Ha samlingar utomhus.
  • Byta om hemma före och efter.
  • Undvika att samåka, vilket vi verkligen uppmuntrar till i vanliga fall.
  • Undvika fysiska möten och ersätta dem med digitala möten.
  • Om vi serverar fika eller mat till grupper, serveras den utomhus och med goda möjligheter till att tvätta händer i samband med detta.
  • Följa de riktlinjer som finns gällande tävlings- och lägerverksamhet samt 


 
Våra huvudsponsorer