SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås Idrottsförening
Bordtennis

Avgifter

Vår ambition som sektion och förening är att hålla avgifter på en så låg nivå som möjligt för barn och ungdomar. Det görs möjligt genom våra sponsorer, lokalt aktivitetsstöd, Idrottslyftsmedel samt inte minst de tävlingar vi själva arrangerar.

Våra ledare i klubben har dessutom inget arvode för den insats de gör.


Alla som deltar skall vara medlemmar i ÅS IF där en medlemsavgift behöver betalas.

Länk till ansökan om medlemsskap: https://asif.sportadmin.se/form/?ID=303982

 

Därutöver tillkommer en tränings/tävlingsavgift som gäller för säsongen 2023/2024. Medlemsavgiften och träningsavgiften innebär att alla barn är försäkrade i vår verksamhet via medlemsregister samt LOK-stödet som är en viktig inkomstkälla för klubben där vi får betalt per barn och aktivitet.

 

Medlemsavgifter och träningsavgifter inklusive A och D-licens för säsongen 2023/24 kommer att faktureras via Sportadmin i slutet på januari 2024 men ni måste anmäla er som medlemmar enligt länk ovan för att registrera er i Ås IF.

 

Träningsavgift inklusive A-licens för att tävla kostar 1099 kr (tränar måndagar, onsdagar, torsdagar)
Träningsavgift inklusive D-licens för att tävla kostar 549 kr (tränar måndagar, onsdagar)

Pingisskolan kostar 299 kr, racket finns att låna. (tränar onsdagar kl 16.45-17.30)

 

D-Licens krävs för att delta i distriktstävlingar och ungdomsserie i Jämtland/Härjedalen. 

A-licens krävs om man är född 2011 eller tidigare (säsong 2023/24) och ska spela seriespel samt tävla i A-tävlingar(som Vårträffen i Östersund och Ås Masters och andra tävlingar utanför distriktet). Man får tävla i en A-tävling med D-licens men inte fler.

 

Läs mer om licenser på Svenska bordtennisförbundets hemsida (extern länk)  

 

 

 
Våra huvudsponsorer