SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås Idrottsförening
Skidor

Ås IF skidor kraftsamlar inför NUS och vi behöver dig!
2022-02-06 19:57

För fjärde gången har Ås IF skidor fått förtroendet att arrangera medaljutdelningen på NUS (Nordiska ungdomsspelen) och arrangera längdsprinten på Stortorget.

 

Nu kraftsamlar vi för här behöver ALLA hjälpa till och för medaljceremonin får vi drygt  30 000 kr + fikaförsäljning.

 

Fredag kväll den 25/2 arrangerar vi längdsprint på Stortorget och på lördag kväll 26/2 arrangerar vi medaljceremoni på Stortorget för samtliga idrotter.

 

Under medaljceremonin håller vi i prisutdelningen, skapar en bra inramning på torget och säljer fika. Vi kan räkna med att alla familjer med aktiva barn behöver ställa upp (minst 1 vuxen/familj och skidande ungdomar, 13 år och äldre, behöver hjälpa till).

 

Förutom att hjälpa till under kvällen behöver varje familj baka en långpanna kärleksmums (25 bitar) och en sats kolakakor (30 st) (recept kommer senare), dessutom tillverka en islyckta med tillhörande gravljus. Har du en eldkorg vill vi gärna låna den. Dessutom behöver vi granris för utsmyckning på torget.

 

Information om vem som behöver göra vad under sprintkvällen kommer också senare.

 

Detta mejl är en heads up för att du behövs den 25 och 26 februari, mer info kommer!

 

 //Arrangörsgruppen för medaljsceremonin och längdsprint (NUS) i Ås IF skidor

 
Våra huvudsponsorer