SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås Idrottsförening
Skidor

NUS-fest på gång och arbetskraft behöver inventeras!
2021-11-26 09:07

Hej alla aktiva och föräldrar i skidsektionen!

Den 25-27 februari, 2022 går Nordiska ungdomsspelen, NUS av stapeln igen. Det känns roligt eftersom så många tävlingar och arrangemang  blev inställda ifjol. Ås IF har återigen fått förfrågan om att arrangera party med medaljutdelning på lördagen, som detta år blir på Sporthallen. Eftersom det är en stor inkomstkälla för klubben har skidstyrelsen föreslagit att vi ska tacka ja till detta uppdrag. Det brukar även vara en rolig och uppskattad insats, särskilt bland våra barn och ungdomar, som också får vara med och göra arbetsinsatser. Det är ett tillfälle med lite guldkant då vi i föreningen får samlas och bygga gemenskap. Eventuellt blir det även en skidsprint på Stortorget på fredagen den 25 feb och Ås IF har fått i uppdrag att arrangera om den blir av.

 

Fyll i listan

Det är viktigt och högt prioriterat att så många som möjligt deltar med arbetsinsatser denna helg då uppdraget bygger på att många personer bidrar. För att vi ska kunna sätta ramarna för uppdraget behöver vi redan nu få en uppfattning om vilka resurser vi i föreningen har för detta uppdrag. Alla behöver gå in i dokumentet https://docs.google.com/spreadsheets/d/13VxAW8kEz45TE2pWiiDwLI42BDS0gvdzVuhVbVXW6Bo/edit?usp=sharing  (fungerar inte länken, klistra in adressen i webbläsaren så bör det fungera)

och fylla i vilka dagar man kan göra en arbetsinsats. Både aktiva barn/ungdomar samt föräldrar behöver ange om och när ni kan delta. Se olika flikar för respektive träningsgrupp. För syskon behöver föräldrar bara ange sina namn för ett barn. Fyll i senast 1 december.

 

Arbetsupplägg

Arbetet brukar bestå av att förbereda/plocka fram på fredag eftermiddag/kväll. På lördag kväll är det flera olika aktiviteter under festen och ibland har vi även behövt ta bort utrustning söndag förmiddag. På lördag kväll behöver alla som har möjlighet delta och utgångspunkten är att ingen ska behöva arbeta både fredag och söndag. Ange när ni kan så fördelas dag och arbetsuppgifter längre fram när vi vet hur många vi blir och om det blir sprint på fredagen. Vad gäller barn/ungdomar kommer hänsyn tas till tävlingstider etc.

 

Problem att fylla i listan?

Om ni av någon anledning inte lyckas fylla i dokumentet kan ni skicka ett mail med när ni kan delta till anna.lofholm@hotmail.com

 

Inspiration om NUS

Gå gärna in och kolla på denna inspirerande video från NUS 2020 där det i slutet är inslag från partyt Nordiska Ungdomsspelen 2020 - Rörelseglädje! - Bing video. Det finns även en del information på  Nordiska Ungdomsspelen, Jämtlands län även om den kommer uppdateras betydligt framöver.

 

Vänliga hälsningar/ Arrangörsgruppen för NUS-partyt

Ingela Rönnestrand

Anna Löfholm

Britta Brännström

Anna Myhr

Stina Ravald

Anna-Karin Lindeberg

Janna Thalén

 
Våra huvudsponsorer