SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås IF
Fotboll

Arbete med värdegrund och Ås IF-modellen workshop 3 oktober
2021-09-11 13:30

Fotbollssektionen har under föregående år jobbat med Ås IF-modellen, från knatte till senior, som ni fått information om tidigare. Ni hittar den här ÅS IF FOTBOLL MODELL 

Den utformades som ett dokument som beskriver två delar av fotbollen som hänger ihop genom en röd tråd - ja som namnet säger en röd tråd från knatte till senior inom Ås IF. Del 1 ”Klubben, organisation, mål och miljö”  och del 2 "Spelarutbildningsplanen". 

Under arbetet med dokumentet och resonemangen kring våra ställningstaganden så formades en vilja att lyfta fram Ås IFs värdegrund. Vi utsåg därför under våren två värdegrundsansvariga, Ola Ravald och Lasse Rännar, som även är ledare inom Ås IF. De har tillsammans med SISU och utbildningsansvarig i sektionen jobbat med frågan utifrån Ås IF förening och Ås IF fotboll, dvs Ås IF-modellen. För att lyfta värdegrunden och samtidigt gå igenom Ås IF-modellens första del så kommer en workshop att hållas. 

Inbjudan kommer från värdegrundsansvariga Ola Ravald och Lasse Rännar, SISU och utbildningsansvarig i Ås IF Fotboll, Urban Johanson.

 

Workshopen vänder sig till tränare och lagledare i första hand. Mer information kommer. 

Save the date 3 oktober kl 18 - 21 i Föreningshuset, Ås. 

 

 

 

 

 


Nyhetsarkiv
Min Fotboll appen2021-05-12 09:12
Åscupen 2021 inställd!2021-05-04 19:18
2021-02-21 11:29
 
Våra huvudsponsorer