SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås IF Fotboll
Fotboll

Köp och sälj Ås IF - kläder
Ås IF har en köp och sälj-sida i en facebookgrupp. 

Syftet är att kunna köpa och sälja Ås IF-kläder så att vi sparar på miljö och plånbok! 

 

Gå in på länken och bli medlem. 

https://www.facebook.com/groups/1149791375442268/?ref=share

Kläder

2022 års kollektion finns att beställa via https://team.intersport.se/as-if-fotboll

 

2022 års kollektion kommer vara samma som 2021 med undantag av ny modell på byxor och Jackserie. Som tidigare beslutat kommer vi spela matcher med blå shorts och strumpor. 

Om ni önskar prova kläderna, så finns kan den möjligheten finnas i butiken på Lillänge förutsatt att de har kläder i lager.

 

/Kristian Forss 

Materialansvarig Ås IF Fotboll

  

Kompletterande Information från vår samarbetspartner Intersport:

 

Föreningskläder, provning och beställning

Nu är vi i startgroparna för en ny fotbollssäsong och då skall det beställas nya overaller/träningskläder eller för den delen kanske komplettera upp det som saknas vid behov. 

 

För att se hela sortimentet kan ni gå in via denna länk https://team.intersport.se/

Det är även via webbshopen ni lägger alla era beställningar. Leveranstid är normalt 4-6 arbetsdagar men efter klädprovningen 8-10 arbetsdagar då trycket blir större och ni får ett sms när varan kommer. Utlämningsbutik är Intersport Östersund om ni inte väljer annat vid beställning. Ni kan även ta det till postombud eller hemleverans vid beställningen.

 

Beställningar

När ni beställer varorna i webbshopen kan ni bara beställa varor som finns fysiskt på centrallagret i Nässjö. Det innebär att vissa artiklar och storlekar kan vid tillfället vara slut men kommer fyllas på flera gånger under våren. Även här ber vi er som vill beställa varor att beställa det ni kan och inte invänta exempelvis en byxa för att få en komplett order.
Varför vill vi att ni gör detta?
Genom att det fortfarande är sviter efter covid-19 i världen så är vissa leveranser försenade och kommer vid olika tillfällen till vårt lager. 

 

När ni beställer är det VIKTIGT att ni loggar in som CLUB INTERSPORT för att få rätt pris på varorna. När ni gör detta så koppla även erat CLUB INTERSPORT medlemskap till ÅS IF så de kan få bonus på era andra köp som ni gör hos INTERSPORT. Ni förlorar inget på detta utan det är ett sätt för er att stötta er förening extra. Ni blir club Intersport medlem med Ås IF koppling via denna länk https://www.intersport.se/club-intersport/registrera/?team=as-if-fotboll

 

Lagbeställningar

Om ni i laget vill göra en lagbeställning så kan ni kontakta  pontus.lindahl.rosen@intersport.se

så hjälper vi er hur ni skall gå tillväga. Vi finns här för ert förfogande och är er behjälpliga i frågor ni har.

 

Nu se vi fram emot en säsong med mycket fotboll. 

 

Med vänlig hälsning

Pontus Lindahl Rosen

TEAM ÖSTERSUND B103

Direct: 076-636 38 31

www.intersport.se


VILJA – VÅGA – VINNA- VI ÄR ETT INTERSPORT!

 
Klicka på följande länk för att komma till våran clubsida. https://team.intersport.se/as-if-fotboll
 
Våra huvudsponsorer