SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås Idrottsförening
Skidor

Dags för världscup i skidskytte
2021-10-07 18:33
Läktaren under VM i skidskytte 2019

Nu är det dags för vår återkommande arbetsinsats vid världscupen i skidskytte. Ett sätt att få in pengar till vår verksamhet inom skidsektionen via ett trevligt arrangemang. I år kommer det vara publik och härlig stämning på läktaren igen! Passa på att se världsåkarna på nära håll och känna stämningen på arenan. I dagsläget är det mer än 3000 biljetter sålda så jag tror det kommer att bli några härliga dagar.

Ni som har varit funktionär bör ha fått löpande information från arrangören nu under hösten. Ni som jobbat på skjutvallen bör också ha fått ett mail från Lars-Evert den 30/9 med schema över kommande arbetspass. Fyll i och meddela Lars-Evert så fort som möjligt vilken/vilka dagar ni kan jobba.

 

Nya föräldrar och ungdomar över 16 år ska anmäla sig via adressen: http://skidskyttefunktionar.se/funktionarsrollen/nyfunktionar/

(Ni behöver inte lägga så stor vikt vid att det står att ni ska jobba minst tre dagar. Kan ni ställa upp en dag så är det jättebra. Jag har också påpekat att dom fortfarande inte har lagt in Ås IF under föreningslistan utan ni väljer Annan förening, men jag hoppas att dom får in vår förening i den listan)

 

Vi har två arbetsuppgifter som ska utföras i första hand:

1. Skjutvallen

2. Parkering

 

Dagar som gäller för arbete på skjutvallen är: 25/11-28/11 och 30/11-5/12

Dagar som gäller för arbete på parkeringen är: 27-28/11, 2/12 och 4-5/12. (dessa dagar är det alltså tävlingar)

På parkeringen får även ungdomar under 16 år jobba och schema för detta kommer att skickas ut inom kort. 

Så upp och hoppa, tagga till och välkomna ut i det sociala livet igen!

Har ni frågor kan ni kontakta mig på lotta.wickenberg@gmail.com eller haffa mig på någon träning. 

/ Lotta

 
Våra huvudsponsorer