SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås IF
F8 Fotboll
Ås IF F8 Fotboll

Hej och välkommen till Ås IF Flickor 8 år!

 

 

Vill du vara med oss och spela fotboll och är född 2013 så är du välkommen att registrera dig här. Skriv Lag F8 i kommentarsfältet. Skicka gärna ett mejl till adressen nedan också så kan vi kontrollera att uppgifterna kommit rätt. Sedan är det bara att dyka upp vid nästa träningstillfälle! Om du var med och provade på hösten 2020 så är du antagligen redan registrerad och behöver inte anmäla dig igen. Kontrollera gärna under menyn Truppen.

 

Välkommen!

 

Kontakt

Niklas Fischer

niklas.fischer@gmail.com

070 - 216 59 76

Match 6/6 16:30 - 17:30 Lövsta IP
2021-05-26 08:15

Obs! Redigerad. Anmälan görs via separat kallelse som ni ska ha fått på mejl.


Hej!

 

Här kommer inbjudan till vår första matchdag. Anmäl om du kommer eller inte via länk nedan. Mer allmän information kring matcher hittar ni i en tidigare nyhet är på sidan.

 

När Söndagen den 6 Juni 16:30 -17:30
Samling

16:00 i hörnet mot Frösö skidlek på Lövsta IP.

Är man sen får man ta sig till 5 mot 5 -planerna på Lövsta IP

Anmälan görs via separat kallelse.

Publik Frösö IF har hälsat att denna gång tillåts inte publik då det är mycket folk på plats och tränar och pga rådande situation. Enbart ledare, spelare och domare ska vara på Lövsta IP. Självklart får ni följa med era barn in så att de hittar oss andra.

 

Anmäl gärna om ni kommer eller inte under denna vecka så att vi kan meddela Frösö IF hur många lag vi ställer upp med.

Matcher
2021-05-25 14:24

Hej!

 

Här kommer lite förhandsinformation kring de matchdagar vi har innan sommaruppehållet. Jag kommer att lägga upp en nyhet per matchdag när det närmar sig där det finns mer info kring när/var/hur vi samlas m.m.

 

Matcherna är också en form av träning där vi tränar på att spela match. Det ska vara kul och det gör inget om man inte har full koll på regler m.m. Tränare och ledare hjälper till och guidar. Inga resultat registreras. Om ni vill se vad som gäller i 5 mot 5 kan ni gå in och läsa här.

 

Kommande matchdagar

 • Söndagen den 6/6 kl 16:30 - 17:30 spelar vi vår första match (eller matcher beroende på hur många vi blir). Vi kommer att spela på Frösön på Lövsta IP.

 • Vi har också en matchdag preliminärt planerad söndagen den 20/6 hemma på Hovängen IP.

Att tänka på

Gemensamt för matchdagar är att jag vill att ni svarar på den kallelse som skickas ut till matchen. Det så snart som möjligt efter att information om aktuell matchdag lagts ut. Detta för att det kan påverka hur många lag vi ställer upp och därmed hur många matcher vi kommer spela.

 

Till matchdagarna tar ni med er samma utrustning/kläder som till träningarna (förutom matchtröja som vi ledare tar med oss till matchdagarna) dvs

 • skor
 • benskydd
 • strumpor
 • shorts/byxor
 • ev. tröja att ha under matchtröjan vid kallt väder
 • fylld vattenflaska
 • överdragskläder vid behov.

Det finns inga krav på att ni har ÅS IF-kläder utan det är helt frivilligt att köpa det i denna ålder.

 

Beställa ÅS IF-kläder (frivilligt)

Om ni vill beställa ÅS IF-kläder så gör ni det genom att

 • logga in på Intersport.se (Club intersport). Har du inget konto behöver du registrera ett.
 • Gå in under menyn Föreningar och sök på Ås IF
 • Klicka på Ås IF-loggan
 • Nu ser du hela sortimentet
  (du väljer själv om du vill köpa till initialer på vissa plagg men ett tips kan vara att inte välja till det om man vill kunna sälja vidare eller ge till yngre syskon senare)

Räkna med ca 2 veckors leveranstid. Behöver ni prova ut storlekar så kan man göra det på Intersport i Lillänge. Fråga efter att få prova Team-kläder.

 

Hälsningar

Niklas Fischer och övriga ledare

070 - 216 59 76

niklas.fischer@gmail.com

 

Nytt startdatum
2021-05-15 12:27

Hej!

 

P.g.a. att planerna inte är redo för träning än så kan vi inte börja träna 18 maj. Vi har blivit lovade att kunna köra igång den 25:e maj så vi kör igång då istället.

 

Välkommen!

Träningstider 2021
2021-04-22 13:51

OBS! Nytt startdatum (25/5)

 

Tisdagar 17:30 - 18:30 på Hovängens IP med start 25 maj

 
Våra huvudsponsorer