SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås IF
P14 Fotboll

Välkommen pojkar P14 (2007)
Här kommer vi att kontinuerligt publicera nyheter som berör laget. När en nyhet publiceras här får alla föräldrar som lämnat in en korrekt mailadress.
Här finns även en kalender som visar lagets aktiviteter under säsongen.
Under kontakt kan du hitta namn och telefonnummer till de ansvariga i laget!

OBS: Det är upp till föräldrar att kontinuerlig uppdatera sig på den information som publiceras här! Detta är den huvudsakliga informationskanalen till föräldrar och medlemmar. Om du inte får någon mail som notifierar dig om nyheterna här, måste du höra av dig till Kristina Petri om detta.

Tränarna ansvarar inte för att på några andra sätt än detta informera om lagets aktiviteter. 
träningstider på Sportadmin
2021-04-06 11:46

HEj,

Nu kan ni se alla träningstider och (snart) matcherna på appen sportadmin. Ni går in via kalendern.

Det är träning på Torvalla Ip nu på fredag för de som kan träna och det är kl 18.00-19.30.

 

Vi har även fått reda på att vi konmer att ha matchdagar på fredagar och söndagar när det gäller hemmamatcher och det beror på pandimin. De strävar att det ska vara så jämnt antal spelare och ledare på Hoväng samt inte krockar med andras träningar.

 

Må gott och lycka till mig fotbollen imorgon och på torsdag :)

 

 

JHFF Utbildning
2021-03-29 18:35

Nu finns möjligheten att få träna lite extra under påsk.

 

Länken för att anmäla sig.

 

http://www.jhff.se/spelarutbildning/anmalan-spelarutbildning/?scr=info&fiid=51906

 

Passa på och förbättra er kunskap.

 

Bara för dem som vill.

Fotbollssektionen har beslutat att byta matchställsfärger 2021.
2021-01-29 10:28

Fotbollssektionen har beslutat att byta matchställsfärger 2021.

Föreningen har fortsatt ansvaret för att tillhandahålla matchtröjor, dessa kommer  kommer  även fortsättningsvis vara mörkblå. 

Det nya för denna säsong är att när ett lag från Ås IF spelar match, så har alla spelare shorts och strumpor mörkblå. När hemsidan/shopen för våra kläder öppnar, så kommer det att finnas möjlighet att beställa. 

På träningen går det med fördel att använda redan investerade strumpor och shorts i färgen vit.

Den främsta anledning är att de vita shortsen har upplevts tunna och genomskinliga och många känner sig inte helt bekväma med det. Dessutom är den nya kombination av strumpor, shorts och tröja väldigt snygg:)

 

Utprovning och beställning av träningskläder

Vi har under de senaste två-tre åren, tillsammans med vår samarbetspartner Intersport använt skolan för utprovning  och beställning av kläder. Som så mycket annat i samhället så kommer det inte detta år bli på samma genomförande.

På vilket sätt som vi kan erbjuda utprovning, får vi återkomma till.

Vår shop på Intersports hemsida är ännu så länge stängd, när kläderna finns på lager i Sverige, så kan den öppna. Trolig öppning av shopen är runt 1 mars.

 

Materialansvarig

Ås IF Fotboll

Joakim Mattsson

joakim64.mattsson@gmail.com

Information till laget
2021-01-07 09:57

Hej  

Härligt med rejäl kyla ute men lite trist att vi inte kan träna. Förhoppningsvis blir det ljusare och varmare framöver. Förra mailet så fick ni lite info om att vi inte använder appen laget längre utan Sportadmin.   

Vi ledare har försökt lära oss att använda den. Det vi kan se idag så kan vi inte kommunicera med er på samma sätt där vi kunde lägga kommentar under en nyhet. Att kunna kommunicera med er och att ni ska kunna kommunicera med varandra tycker vi är jätteviktigt. Vi har nu tillsvidare bestämt följande: 

Appen ”Sportadmin” i den kan ni se en kalender för laget, matcher, kallelser osv. I Sportadmin ska ni även kunna se och betala era medlemavgift m m.  Vi vill att ni laddar ner denna app och använder den.  

Vi vill även att ni laddar ner  appen ”Messenger” vi ledare skicka information och ni föräldrar kan skriva om vad som helst som berör laget. Ni behöver inte ha konto på Facebook för att ha den. Gruppen heter Fotboll Ås if P14. Kontakta Joel lägger han in er i vår grupp. 

    

 Hemsidan för P14 (ligger på ÅS hemsida och sök på fotboll P14). 

Vi håller på att jobba upp hemsidan för att den ska vara mer levande och tillgänglig. Vi hoppas att den blir levande när den förfärliga Corona försvinner så vi kan spela matcher m m. 

På hemsidan ska ni se nyligaste information, nyheter och även vissa träningar och matcher. Fliken ”dokument” kommer det finnas protokoll samt framtida listor gällande fika, försäljning osv. Fliken ”kontakter” finns det telefonnummer till tränarna, lagledaren, kansliet samt andra med ansvarområden. Fliken ”kalender” kan ni se träningar och matcher, om ni klickar på en specifik träning eller match kommer ni att se fler detaljer som vart träningen/matchen sker och vart man ska samlas samt vilken tid det är.  

Ha tålamod gällande hemsidan.  

Viktigast är att ni laddar ner apparna. 

Må gott 

/ledarna :) 

 

Stina testar
2021-01-05 19:53
 
 
Våra huvudsponsorer