SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås IF
P15 Fotboll
Träningar på Sportfältet
2021-05-11 18:03

Hej,

seriestarten närmar sig för oss i P-15 och därför försöker vi hitta så bra träningsmöjligheter som möjligt. Vi har nu bokat två tider på Sportfältets konstgräsplan (Odensala, bredvid ÖP-hallen) torsdag och fredag denna vecka, kl 14:00-15:30 båda dagarna. Hoppas att så många som möjligt kan komma då vi behöver få tid tillsammans att träna på fullstor 11-mannaplan. Vi tittar även på om vi kan få till en träningsmatch. 

/Ledarna P-15

Spelarsamtal
2021-04-14 18:35

Ås IF P15

Spelarsamtal inför säsongen 2021

 

Hej,

 

Vi ledare kommer inom kort påbörja enskilda samtal med alla spelare i Ås IF P15. Syftet med samtalen är att vi ska kunna fånga upp alla spelares ambitioner, mål, behov, önskemål och ev farhågor. När vi sammanställt allt detta kommer vi ha en bra grund för hur vi ska planera och lägga upp kommande säsong i fråga om träningar, matcher och andra aktiviteter. Vi tycker det är viktigt att vi har en planering som stämmer överens med spelarnas mål och önskemål och inte att den bara utgår från ett ledarperspektiv och vad vi tycker är viktigt. Sedan är det naturligtvis en utmaning att tillmötesgå alla och envars enskilda önskemål, men vår ambition är givetvis att bedriva en verksamhet där våra spelare trivs och får möjlighet att utvecklas som spelare, lag och individer.

 

 Mer specifikt kommer vi prata med spelarna om följande frågeområden;

  • varför spelar du fotboll?
  • hur tycker du att träningarna ska vara för att de ska kännas meningsfulla och kul?
  • vilka mål och ambitioner har du med fotbollen - kommande säsong och på lite längre sikt?
  • hur många träningar i veckan tycker du vi ska ha?
  • hur ser du på att träna tillsammans med andra lag (t ex P16 respektive P14)?
  • är du intresserade av att vara med och spela matcher med P16 laget (självklart får man ändra sig under säsongen)?
  • på våra egna matcher - vilken/vilka position/-er kan du tänka dig att spela på?
  • hur tycker du att det fungerar socialt i laget – mellan spelare och med oss ledare, är det något som vi ledare ska tänka på för att det ska kännas kul och utvecklande att komma på träningar och vara med på matcher?
  • fundera på om det är något som du skulle vilja utveckla och/eller ha som individuellt mål under säsongen
  • fråga som du tycker är viktigt att vi pratar om och som inte finns med ovan

Samtalen kommer alltså genomföras enskilt och med en av oss ledare. Vi kommer i möjligaste mån genomföra samtalen i anslutning till någon träning alternativt att vi ringer. Det kan vara bra att ni förbereder er hemma genom att fundera på och prata om frågorna, så att alla känner sig förberedda inför samtalet. Om någon vill att t ex en förälder är med i samtalet är självklart det ok.

 

/Ledarna, Ås IF P15 

Inställda träningar
2021-03-07 10:30

Hej,

vi ställer in träningarna idag söndag (7/3) och imorgon måndag (8/3). Nästa tänkta träningstillfälle är på tisdag (9/3) 15:30 i ÖP-hallen.

 

/Ledarna P-15

 

Träningen inställd ikväll 14 januari
2021-01-14 18:28
Hej,

på grund av kyla ställer vi in kvällens träning (14 januari). Hoppas att kylan ger med sig till söndagens träning som är 18:00


Rekordtidig utomhuspremiär!
2021-01-04 20:08
Hej alla,

ikväll inledde P15 utomhussäsongen, 4 januari måste vara ett svårslaget premiärdatum! Trots några minusgrader så blev det en kul kväll på ÅS-plan. Om inte kung Bore kommer med ännu kyligare väder så kör vi ett nytt pass på torsdag. 

 
Utomhusträningar Ås-plan
2021-01-02 15:23
Hej,

nytt år, nytt system och nya förutsättningar!

Som ni säkerligen märkt har Ås IF bytt från laget.se till Sportadmin. Detta byte kommer bli bra, men vi ledare behöver först bekanta och lära oss med det så att vi kan nyttja de funktioner och möjligheter som finns. Ha tålamod...

Jämtkrafthallen är stängd för träning, men istället har Ås IF ställt iordning Ås-plan så att vi kan bedriva utomhusträning. Ås-plan ligger efter Nyhemsvägen, nästan ända ner vi E14. Det är en grusplan som är plogad och det finns mål och relativt bra belysning. Vi kommer köra igång med träningarna kommande vecka och utrustningsmässigt gäller kläder efter väder och lämpliga träningsskor (ev kan skobroddar vara ett lämpligt tillbehör för bättre fäste). Fotbollsskor är inte lämpligt. Vi kommer att köra bollövningar, smålagsspel och lite fys. Under dokument finns en skiss för hur lämning/hämtning med bil sker. 

Vi kommer träna enligt följande;
måndag 18:30-19:30
torsdag 19:30-20:30
söndag 18:00-19:00

Notera att det inte är träning imorgon söndag 3/1. Denna träning låg inlagd i kalendern och med automatiskt kallelse 2 dagar innan. Bortse alltså från kallelse och tid avseende 3 januari. Istället kör vi igång måndag 4 januari med nya och friska tag. Från Ås Idrottsförening på www.sportadmin.se - Föreningens bästa vän
 
Våra huvudsponsorer