SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås IF
P16 Fotboll
Ås if P16
 
Uppdatering kring träning och matcher ....
2021-05-11 08:10
Här en liten uppdatering angående våren och sommarens fotbollsaktiviteter.
 
Cuper
I förra veckan kom besked om att även Dalecarlia cup ställs in. Det gör att inga av de cuper vi hade i sikte kan bli av. Trist så klart men inte helt överraskande.
 
Seriespelet
Vi inväntar just nu besked från SvFF om vilket upplägg som kommer att gälla för seriespelet. För att detta ska kunna dra igång så behöver restriktionerna för resor och matcher över länsgränserna hävas. Men mer info om detta väntas inom kort.
 
Träningsmatcher
En match i veckan utomhus inom regionen är idag tillåtet. Vi har fått förfrågningar både från IFK och ÖFK och nu på söndag ser det ut som att vi kan spela mot ÖFK på Krokoms IP. Ska bli både kul och intressant att komma ut på gräs och vi ska förstås se till att försöka sända matchen.
 
För övrigt så tränas det på flitigt och hoppet om att vi ska kunna göra en lite större utflykt i höst lever.
 
Hör så klart av er om ni har några funderingar kring detta.
Det är för mycket snö på Torvallen så det blir träning i JK idag 15:30-17.00
2021-04-15 13:02
 
Träning inställd idag den 12/1
2021-01-12 15:44
Hej!
Med anledning av det tilltagande snöandet så ställer vi in dagens träning.
Nya tag den 14/1

Utomhusträning Ås-plan
2021-01-03 15:03
Hej och god fortsättning!

Som ni säkerligen märkt har Ås IF bytt från laget.se till Sportadmin. Detta byte kommer bli bra, men vi ledare behöver först bekanta och lära oss med det så att vi kan nyttja de funktioner och möjligheter som finns. Ha tålamod...


Jämtkrafthallen är stängd för träning, men istället har Ås IF ställt iordning Ås-plan så att vi kan bedriva utomhusträning. Ås-plan ligger efter Nyhemsvägen, nästan ända ner vi E14. Det är en grusplan som är plogad och det finns mål och relativt bra belysning. Vi kommer köra igång med träningarna kommande vecka och utrustningsmässigt gäller kläder efter väder och lämpliga träningsskor (ev kan skobroddar vara ett lämpligt tillbehör för bättre fäste). Fotbollsskor är inte lämpligt. Vi kommer att köra bollövningar, smålagsspel och lite fys. Under dokument finns en skiss för hur lämning/hämtning med bil sker. 

Vi kommer träna enligt följande;
tisdag 19:30-20:30
torsdag 16:30-17:30
söndag 18:00-19:00

Notera att det inte är träning i dag söndag 3/1. Denna träning låg inlagd i kalendern och med automatiskt kallelse 2 dagar innan. Bortse alltså från kallelse och tid avseende 3 januari. Istället kör vi igång tisdag 5 januari med nya och friska tag. Från Ås Idrottsförening på www.sportadmin.se - Föreningens bästa vän
 
Våra huvudsponsorer