SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås IF Fotboll
Fotboll
F/P 8

Höstsäsong p8
2022-08-10 20:56

Nu är vi igång på riktigt igen med fotbollen. Några grejer inför höstsäsongen.

  • Sammandrag 21 augusti som ordnas av Myssjö/Oviken, 27 augusti sammandrag hemma och 10 september sammandrag i Klövsjö. Viktigt att svara på kallelserna till sammandragen.
  • Föräldramöte inför vårt sammandrag torsdag 11 augusti 18.00 i samband med träningen. Kan ni inte då får ni gärna kolla läget sen vad ni kan hjälpa till med.
  • Vi delar matchtröjor med tjejlaget. Kolla gärna om ni har en Ås IF tröja (med nummer bak) hemma i så fall måste ni ta med den till någon träning eller sammandrag. Det är bra om vi turas om att tvätta tröjorna, säg till någon ledare och ta med efter lämpligt sammandrag. Vårt andraställ är rosa och det är vår tur att använda dom när vi har sammandrag samtidigt som tjejerna.
  • Sammandraget innebär en stor möjlighet att lägga en bra ekonomisk grund för laget. Pengarna vi betalar i spelaravgift går till föreningen(planer mm) men vi behöver också ha en lagkassa för bara vårt lag. 
 
Våra huvudsponsorer