SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås IF
P11 Fotboll
Söker domaransvarig i Ås-IF
2021-04-15 17:52

Den 27 mars lade vi ut en nyhet att vi söker domaransvariga i föreningen. Tyvärr har vi inte fått något napp så därför vänder vi oss till er. Alla ledare inom Ås IF. Nu måste vi alla hjälpas åt. 

Sedan några år tillbaka utbildar föreningen egna ungdomsdomare till 5 mot 5 och 7 mot 7. Vi behöver två ansvariga i föreningen som vill och kan ta på sig detta som ett led i Ås IF Fotbolls nya organisation. Det kan vara ledare, föräldrar eller äldre syskon.

Vi är skyldiga att varje år uppdatera oss på vilka regler som gäller och även utbilda våra domare varje år för att de ska få fortsätta döma. 

Uppdraget är därför att varje år gå en utbildning anordnad av JHFF och därefter utbilda våra egna ungdomar från 13 år och uppåt som vill döma fotboll upp till 7 mot 7.

Utbildningen för våra ungdomar har tidigare delats upp i två omgångar. En för nybörjare och en för de som redan dömer. Under säsongen är man ett stöd för domarna och efter säsongen ansvarar man för uppföljning och sammanfattning av säsongen. 

Inga domare - inga matcher. Vi behöver alla hjälpas åt för att få detta att fungera. Hoppas att någon av er känner att ni kan göra detta eller har någon ni kan tillfråga. 
Meddela mig senast på torsdag 15/4. evaleek@hotmail.com

Utbildningen via JHFF är planerad till den 19/4 samt den 22/4 båda digitalt. Utbildning för våra ungdomar bör genomföras under maj månad. 

// Hälsningar från fotbollssektionen

 


Nyhetsarkiv
Korvförsäljning!2021-05-14 09:03
Fotbollsträning 13/42021-04-08 19:19
 
Våra huvudsponsorer