SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås IF
P14 Fotboll

Sverige cupen i Karlstad 4-8 augusti
2021-07-09 11:33

Inför cupen

 

Bussarna avgår kl 13.00 nere på parkeringen vid Sånghusvallen. Viktigt att ni har koll på den lilla väskan som ni ska ha i bilen. Under bilfärden är det hörlurar som gäller för er som vill lyssna på musik eller ljudbok. Ta med något att äta med det är INTE okey att äta godis,choklad, chips eller dricka läsk eller sportdryck.

 

I Falun checkar vi in på hotellet, samma rumsindelning på båda hotellen. Ca kl 19.00 äter vi gemsamma middag på hotellet.

 

Frukost på hotellet, därefter kommer vi att röra på oss lätt i närområdet i Falun innan vi fortsätter mot Karlstad. På vägen äter vi pastasallad med bröd som vi har beställt av Bosse Thuresson (Jämlandska matsalen).

 

På plats i Karlsstad checkar vi in på hotellet och göra oss ordning inför matchen. Vikigt att ni börja tänka på fotboll och pepa varandra. Prata gärna lite om fotboll :)

 

Kl 16.30 samlas vi i restaurngen för att äta middag på hotellet. Ni behöver inte vara ombytta.

Ni ska vara ombytta och klara kl 17.45 för att kl 17.50 avfärd mot första match.

 

Viktigt att ni följer hotellet regler och de kommer att berätta för er på plats. Det är förbjudet att gå in till andras lag som bor på hotellet. Vill ni träffas så sker det ute med ledarnas tillåtelse.

 

Vi får frukost på rummen så se till att ni äter ordenligt. På lördag är det frukost kl 07.30. Skulle ni inte vara mätta så meddela oss ledare så ser vi till att ni blir det.

 

Det är annorlunda rutiner på hotellet och fotbollsplan beror på att det är fortfarande pandemi i samhället och vi måste förhålla oss till FHM. Ni föräldrar ska också tänka på det när ni är på fotbollsplan. Det kommer att vara funkionärer som styr upp er :).

 

Det är viktigt att ni meddelar oss ledare om ni känner covid-19 symptom på plats. Vi ledare har skydd och vi har föräldrar på plats om det skulle vara något.

 

Rumfördelning

1 ERIK RASMUS GUSTAV R DAVID
2 NEMO EMIL MÅNS

VILMER

3 HUGO L HUGO H THUURE MATTIAS
4 AXEL ELLIOT GUSTAV J  

 

 

Spelschema 

torsdag kl 19.00 Skoftebyn If Stora coop arean
fredag kl 10.00 Nacka if samma
Fredag kl 14.00 Hammarby if samma

 

Info om efterkommande placeringsmatcher kommer via messenger. 

 

Packlistan ser ni nedanstående men innan jag sätter punkt så vill vi att ni sover, äter ordentligt och joggar gärna 20-30 minuter varje dag. Inte för att få bättre kondition utan för att får kroppen att bli van att hålla igång. Det kan blir en chock för kroppen när ni kommer ner och det kan göra att ni tappar fokus på matchen. 

 

Nu jävlar ska vi ha kul!!

 

 

 

Packlista fotbollscupen Karlstad 4–8 augusti

Ryggsäcktill bilen/matcher

Fika på ditresan och godis är inte tilllåtet (får ej innehålla nötter).

Träningsoverallströjan åker vi i (så att alla är lika).

Mobil + laddare + hörlurar+betalkort

dricka (ej läsk)

 

Stora väskan

Träningsoverall

Jacka regnjacja

T-skirts

matchtröja

Shorts

Sockar x2

Fotbollsskor

Benskydd

Vattenflaska x2

sandaler

 

Vanliga kläder

Underkläder

Sockar

löparskor

Badkläder

Handduk

Solglasögon

Keps

 

Necessär (deo, borste, parfym)

Hygienartiklar (schampo, balsam, tvål)

Tandborste + tandkräm 

Mediciner (Astmaspray, Alvedon osv.)

Solskydd, plåster

 

Om man vill:

Kortlek

Tidning/Bok

Högtalare

 

 
Våra huvudsponsorer