SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås IF
PU16 Fotboll
Träning v45-48
2021-11-07 15:23

Hej,

i fredags hade vi säsongsavslutning i JK-hallen, men redan till veckan börjar träningarna och förberedelserna inför nästa säsong. Vi kommer från nu och kommande säsong bilda gemensam träningsgrupp med -05:orna och 07:orna. När det gäller seriespel och matcher nästa år är det inte helt klart vilka serier vi kommer spela i, men helt klart är att vi kommer spela med lag som kan bestå av spelare från alla dessa tre årgångar. 

Den kommande träningsperioden (v.45-48) har vi tid i JK-hallen tisdag och torsdag 21:00-22:00 samt söndag 20:00-21:00. Utöver detta har vi tid ute på Lövsta IP onsdagar 19:00-20:30. 

Till träningarna i JK-hallen v45-48 har vi delat in i två grupper så att grupp 1 tränar tis och sön medan grupp 2 tränar torsdag v45. V 46 blir det tvärtom osv. Det innebär att till varje JK-halls träning kallas halva -06 gruppen, halva -05 och -07. Vi börjar så dessa första veckor, sedan kan vi justera utifrån hur många som kommer regelbundet på träningarna. Vissa kommer inte träna fotboll under denna period pga annan idrott och dessa är därför inte med i någon av dessa grupper. Är det ytterligare någon som vet att ni inte kommer träna så vill vi att ni hör av er. 

 

Sista svarstid för kalleslse är kl 13:00 aktuell träningsdag. Om man inte svarar i tid eller inte kan så fyller vi på med spelare från andra gruppen. Det är alltså jätteviktigt att svara på kallelserna i tid oavsett om man kommer eller ej. 

 

Grupp 1: Elias H, Riccardo, Hugo, Anton, Emil, André, Viktor 

Grupp 2: Gustav, Elias L, Simon, Olle S, Måns, Hampus, Felix, Adam

 

Onsdagar på Lövsta tränar alla samtidigt.

 

 
Våra huvudsponsorer