SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ås Idrottsförening
Välkommen till oss!

Vad händer med konstgräsplanen i Ås?
2022-04-10 10:16

                                       

 

En vinter har snart passerat och här kommer en uppdatering om vad som har hänt med vår konstgräsplan. Det är både positiva och lite mindre roliga nyheter.

 

Vi är oerhört stolta och tacksamma över att vi har ett lokalt företag som kommer att namnge vår plan:

SNÖ of Sweden ARENA

är från och med idag det officiella namnet på vår plan.

 

Status bygget:

I mitten på december stoppades allt arbete, då entreprenören hittade lera på en del av planen. Geologisk expertis på Svevia är inkopplad och nu har vi fått besked om hur vi ska hantera och lösa problematiken. Vi behöver invänta tjällossning och att planen riktigt torkar upp för att därefter fylla upp de eventuella nivåskillnaderna på planytan.

Av detta förstår ni alla att detta påverkar vår anläggningstid. Datum för konstgräsläggning är framflyttad, en gissning är till Åscupen i augusti. OM det blir någon vecka innan så blir vi glada, men huvudfokus är att vi får planen i perfekt skick.

 

Status ekonomi:

Hela världen har det senaste året fått uppleva markant dyrare priser på alla tjänster och varor och vi kommer inte undan dessa. Slutsumman för oss är ännu inte finansierad.

Vi behöver fortfarande tillskott i kassan för att få en hanterbar summa att behöva låna i slutändan. Fram till idag har dryga 60.000 kr kommit in i bidrag från privatpersoner, det är vi tacksamma för. Nu hoppas vi på en påfyllnad.

 

 

 Vi önskar nu på upploppet av bygget, er alla som har möjlighet, att bidra med fler andelar i konstgräsplanen. Köp en eller flera andel för 500 kr. På vår hemsida , asif.sportadmin.se, kan du klicka dig vidare till fotboll och under fliken ”Konstgräsprojektet” har vi en donationssida eller Swisha till 1232671063 meddelande: Konstgräs +ditt namn.

 

 

Sportlotten:

I slutet av april månad startar alla föreningens spelare ännu en omgång med försäljning av Sportlotten, en omgång på 2000 lotter ger oss ett välbehövligt tillskott på 60.000 kr. Vi hoppas att ni har förståelse för vilken oerhört viktigt tillskott detta ger.

 

Företagssponsring:

Vi är ett fåtal som i dagsläget kontaktar företag (på ideell basis). Vi behöver hjälp med att hitta företag som vill stötta förening. För att ge er exempel på vilka ekonomiska nivåer vi erbjuder: Brons- 5.000 kr, Silver- 15.000 kr och Guld- 25.000 kr.  Naturligtvis finns möjligheten att även bidra med mer:)

 

 

Varför gör vi detta? Jo, för att ge våra ungdomar chansen till att röra sig mer och ha kul på sin hemort.

Sprid till släkt och vänner, på sociala medier m.m.

 

När vi var och en gör en mindre del, så når vi tillsammans väldigt långt. Invigningsdagen är inte alltför långt bort, så nu spurtar vi!

 

 

/Konstgräsgruppen  

Magnus Norén, Andreas Westberg, Fredrik Aliris,

Joakim Mattsson, André Nordström & Per Söderlundh

 

Epost: asif.konstgras@gmail.com

 

 

 

 


Nyhetsarkiv
Köp och sälj i Ås IF2022-04-11 19:26
Isa Wickenberg Tjejvasan2022-02-26 19:49
Grattis Anton2022-02-13 15:19
Julstängt på kansliet2021-12-22 21:03
Tack Martin2021-07-02 07:41
 
Våra huvudsponsorer